Duidelijk, overzichtelijk, responsive
en makkelijk zelf aan te passen.

WEBSITES MET OOG VOOR DESIGN.....
BEKIJK PORTFOLIO

Uw eigen webshop met de
functionaliteiten zoals u ze wenst!

WEBSHOPS IN ALLE SOORTEN EN MATEN
BEKIJK PORTFOLIO

Websites & webshops

Websites zijn er vandaag de dag in allerlei soorten en maten. Van een eenvoudige website voor een particulier met enkel informatieve pagina’s tot zeer uitgebreide bedrijfswebsites voorzien van alle mogelijke technische toepassingen en mogelijkheden. Voor vrijwel ieder budget bieden wij een passende oplossing op het gebied van website en webshop ontwerp.

Responsive website

Tegenwoordig bekijken mensen uw website niet meer alleen via de computer, integendeel, het merendeel surft via smartphone en tablet. Daarom ontwerpen wij standaard responsive websites. Het ontwerp verandert mee met elk schermformaat. Zo is uw website altijd goed leesbaar en bruikbaar.

Webshops

Steeds meer mensen winkelen via internet en doen hun aankoop bij een webshop. Op deze trend van online shoppen kunt u als ondernemer slim inspelen. Met een webshop bereikt u namelijk veel meer potentiële klanten. Belangrijk hierbij is dat uw webshop een professioneel grafisch ontwerp heeft. Bezoekers beslissen namelijk binnen 3 seconden of een webshop er betrouwbaar uitziet. ONTWERP & meer by Patrick Schiks ontwerpt webshops met een op uw doelgroep gericht webshop ontwerp. Deze webshopontwerpen hebben precies de juiste betrouwbare uitstraling en zijn zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

Vindbaarheid / SEO

Uw website moet gevonden worden. Onze websites zijn zo gebouwd dat ze goed door de zoekmachines geïndexeerd worden. De positie van uw zoekresultaten is wel sterk afhankelijk van de kwaliteit van de inhoud die u op uw website wilt plaatsen.

Content management (CMS)-Zelf je website aanpassen

Nadat wij je website hebben gebouwd kan je zelf je teksten wijzigen en foto’s bijplaatsen met het WordPress Content Management Systeem (CMS).
Uiteraard stopt onze dienstverlening niet na het opleveren van de website; bij vragen kunt u altijd contact opnemen. Bovendien kunt u – indien gewenst – zelfs de webredactie aan ons overlaten.

Informatie aanvragen & vragen stellen

Wilt u weten wat ONTWERP & meer by Patrick Schiks voor u kan betekenen? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.


Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.

Voer de onderstaande code in:

captcha