Website laten maken

Professionele WordPress websites voor een aantrekkelijk tarief

ONTWERP & meer
WordPress websites

R

Professionaliteit voor een aantrekkelijk tarief

R

Sites die worden gewaardeerd door Google

R

Gebruiksvriendelijke, responsive websites

R

Op korte termijn te realiseren

R

Webhosting en domeinnaamregistratie

Website laten maken

Websites zijn er vandaag de dag in allerlei soorten en maten. Van een eenvoudige, informatieve landingspagina tot een uitgebreide website inclusief webshop met geavanceerde technische toepassingen. Bij ONTWERP & meer maken we professionele sites voor ieder budget.

 Je site verbeteren of een nieuwe website laten bouwen?
 Je vindbaarheid in Google vergroten?
Klanten ertoe aanzetten om juist jouw product of dienst af te nemen?

Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Voor startende en kleine ondernemers hebben wij een budgetwebsite; voor een klein bedrag professioneel online!

Wordpress websites Druten
Wordpress website 2
Wordpress website 2
previous arrow
next arrow

Een website laten bouwen? Of meer weten over onze andere diensten?

Mobielvriendelijke website

Het grootste gedeelte van de mensen surft online niet meer op een laptop, maar via een smartphone of tablet. Het is daarom belangrijk dat jouw website mobielvriendelijk is en zich qua formaat en ontwerp aanpast aan het schermformaat van de gebruiker. Deze mobielvriendelijke sites worden responsive websites genoemd. Kies jij voor ONTWERP & meer dan ben je verzekerd van kwaliteit. Wij bouwen gebruiksvriendelijke, responsive websites die opvallen.

Naast mobielvriendelijk zijn alle sites die wij bouwen ook ontzettend gebruiksvriendelijk. Met het Content Management Systeem (CMS) Wordpess wijzig jij – geheel zelfstandig en op een eenvoudige manier – de teksten en foto’s. Kom je er toch niet uit? Onze dienstverlening stopt vanzelfsprekend niet na het opleveren van de website. Je kunt met vragen dus altijd bij ons terecht.

Website laten maken

SEO website laten maken

Aan een site die er alleen maar goed uitziet heb je niets. Je wilt natuurlijk ook goed gevonden worden. Hierom bouwen we bij ONTWERP & meer websites die door zoekmachines worden gewaardeerd. Let er hierbij wel op dat niet alleen het uiterlijk relevant is voor een gunstige positie in de zoekresultaten. Ook het hebben van goede content speelt hierbij een rol. Om deze reden adviseren wij onze klanten altijd om voor het totaalpakket te gaan. Laat voor een optimale online vindbaarheid zowel jouw website als teksten aanpakken door een professional.

EIGENAAR

Patrick Schiks

Meer informatie website laten maken
Weten wat ONTWERP & meer voor jou kan betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. We zijn benieuwd naar je wensen en ideeën. Liever direct contact? Neem telefonisch contact op.

Reageren
Stuur Patrick een bericht!
Hi,
Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!
MENU