Webshop laten maken

Een gebruiksvriendelijke webshop voor een aantrekkelijke prijs

ONTWERP & meer webshops

R

Van basis tot geavanceerd

R

Shops die worden gewaardeerd door Google

R

Gebruiksvriendelijke, responsive webshops

R

Webshopbesturingssystemen WooCommerce of Magento

R

Webhosting en domeinnaamregistratie

De kracht van een goede webshop

Gemak en comfort worden steeds populairder en daarom doen steeds meer mensen hun (dagelijkse) aankopen online. Als ondernemer is het dus slim hierop in te spelen. Zorg er daarom voor dat jouw webshop er grafisch fantastisch uitziet en dat deze op een gebruiksvriendelijke manier in elkaar zit. Bezoekers beslissen namelijk binnen drie seconde of een webshop betrouwbaar oogt. Is dat niet het geval, dan klikken ze jouw website weg en gaan bij een van je concurrenten hun winkelmandje vullen.

ONTWERP & meer ontwerpt webshops die er aantrekkelijk uitzien. Daarnaast zijn ze altijd mobiel- en gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Benieuwd wat een professionele webshop voor jou kan betekenen? Maak kennis met de kracht van een goede online winkel.

Wordpress websites Druten
Wordpress websites Druten
Wordpress websites Druten
previous arrow
next arrow

Webshop laten bouwen

Het kiezen voor een WordPress webshop brengt veel voordelen met zich mee. Zo zijn ze erg gebruiksvriendelijk, snel en bovendien goed vindbaar in Google. Bij ONTWERP & meer kiezen we voor het maken ervan vaak voor WooCommerce of Magento.

WooCommerce en Magento behoren tot de meest populaire, online webshopbesturingssystemen wereldwijd. Wij richten de webshop volledig voor je in, waarna het ontzettend eenvoudig is om zelf nieuwe producten toe te voegen of uitverkochte producten te verwijderen. Wil je dit soort handelingen ook aan ons uitbesteden? Dat kan. Bij ONTWERP & meer zijn we ontzettend flexibel; in overleg is vrijwel alles mogelijk.

Kosten webhop laten maken

Wat kost een webshop? Het is een veelgehoorde vraag, maar zonder extra informatie kunnen we daar geen eenduidig antwoord op geven. De prijs ervan is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal producten en de technische/grafische wensen. Ook de productomschrijvingen en categorieteksten laten schrijven door een SEO tekstschrijver, zodat Google je website goed oppikt? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

EIGENAAR

Patrick Schiks

Ben je al enthousiast?

Wij gaan graag voor je aan de slag. Neem gerust contact op als je meer wilt weten; we zijn benieuwd naar jouw wensen.
Liever direct contact? Benader Patrick telefonisch.

Naast het laten maken van een professioneel ogende WordPress webshop kun je bij ons ook terecht voor het laten maken van een WordPress website, laten schrijven van SEO teksten en productomschrijvingen en het laten ontwerpen van een huisstijl, logo en/of flyers en het laten afdrukken ervan.

Reageren
Stuur Patrick een bericht!
Hi,
Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!
MENU