Betrouwbare en betaalbare SSD webhosting

Een veilige website die altijd bereikbaar is en snel werkt

Webhosting en domeinnaamregistratie

Om jouw website of webshop op internet te plaatsen, hebben we drie dingen van je nodig; de website of webshop, een domeinnaam (bijvoorbeeld www.ontwerpenmeer.nl) en hosting. Wij kunnen jou voorzien in alle drie de vereisten. Buiten het feit dat wij dit voor een betaalbaar tarief aanbieden, breng je alles onder één dak. Wel zo gemakkelijk!

ONTWERP & meer kan voor jou dus de hosting en domeinnaamregistratie van je website of webshop verzorgen, evenals het aanmaken en instellen van je e-mailadressen. Hosting is het huren van ruimte op een server, waarop jouw website wordt gepubliceerd en van waaruit de website door iedereen ter wereld opgevraagd kan worden.

Met onze ervaring weten wij hoe belangrijk een stabiele en snelle webhosting is. Met de juiste hosting voorkom je veel problemen.

Bij ons hostingpakket zit een dagelijkse back-up inbegrepen. Jaarlijks verliezen duizenden mensen alle gegevens van hun website, omdat ze een foutje hebben gemaakt of omdat hackers in hun website zijn gekomen. Alles opnieuw doen kan weken duren en de kosten kunnen hoog oplopen.

Daarnaast leveren wij ook SSL-certificaten die helpen om een veiligere klantbeleving tot stand te brengen en ook je positie in Google verhogen.

Neem voor meer informatie over webhosting en domeinnaamregistratie gerust vrijblijvend contact met ons op.

Alles-in-1 Webhostingpakket

Volledig pakket voor het online zetten van je website…. en dat voor een vast bedrag per jaar!

Een domeinnaam

Webhosting

~

SSL-certificaat (https://)

Dagelijkse backup

E-mail adressen

Webmail

EIGENAAR

Patrick Schiks

Meer informatie over webhosting en domeinnaamregistratie

Meer weten over webhosting en domeinnaamregistratie of een van onze andere diensten? Neem contact op met Patrick.

Webhosting en domeinnaamregistratie en meer

Naast webhosting en domeinnaamregistratie ook een website laten maken, een logo laten ontwerpen en/of SEO-teksten laten schrijven? Ga niet op zoek naar verschillende bedrijven, maar kies voor een partij die alles onder één dak aanbiedt. Wel zo overzichtelijk!

error: Content is protected !!
Reageren
Stuur Patrick een bericht!
Hi,
Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!
MENU