SEO teksten

 

Krachtige teksten met impact

 

 

SEO teksten 

R

SEO-waardige teksten die lekker weglezen

R

Kwaliteit voor een betaalbare prijs

R

Vergroot de online zichtbaarheid in Google

R

Meer websitebezoekers en een hoger conversiepercentage

SEO teksten laten schrijven

Wil je een website die goed wordt opgepikt door Google, maar boven alles aantrekkelijk is voor klanten? Kies dan niet alleen voor het laten bouwen van een website, maar laat ook de teksten onder handen nemen.

Bij ONTWERP & meer werken we samen met een SEO tekstschrijver die jouw teksten (her)schrijft en optimaliseert voor zoekmachines. Zijn er nog geen teksten aanwezig? Onze copywriter zal aan de hand van een vragenlijst en gesprek de tijd nemen om je bedrijf, doelgroep en missie te leren kennen. Op basis van deze informatie gaat zij aan de slag en voorziet jouw website van content die triggert en blijft hangen bij de doelgroep.

Zoekwoordenonderzoek laten uitvoeren

Hoe heb je de onderwerpen van de webpagina’s gekozen?
Op basis van welke informatie kies je de onderwerpen voor je blogs?

Willekeurig? Jammer. Als je wilt dat jouw website door zoekmachines wordt gevonden, dan moet je op de eerste plaats weten waar jouw klanten online naar zoeken. Om daarachter te komen, moet er een zoekwoordenonderzoek worden uitgevoerd. Klinkt ingewikkeld? Onze SEO copywriter doet het graag voor je.
 

Waarom professionele (SEO) teksten

Met professionele (SEO) teksten wordt jouw website beter opgepikt door zoekmachines. Hierdoor eindig je hoger in de zoekresultaten waardoor klanten je gemakkelijker weten te vinden. Eenmaal op jouw website beland, zijn ze onder de indruk van de fraaie omgeving en starten vol vertrouwen met het lezen van de teksten. Zijn die zorgvuldig opgesteld, doeltreffend en krachtig? Dan straal jij professionaliteit en vertrouwen uit.

Blogabonnement

Maandelijks één of meerdere blogs laten schrijven, zodat je website in beweging blijft? Verstandig, want Google houdt van dynamische websites met waardevolle informatie. Heb je zelf geen tijd of inspiratie om een blog bij te houden? Kies ervoor om dit aan een tekstschrijver over te laten. Een waardevolle investering!

Onze SEO tekstschrijver biedt tevens voordelige blogabonnementen aan. Zo weet je iedere maand exact waar je aan toe bent.

EIGENAAR

Patrick Schiks

Meer informatie over SEO teksten

Langdradige teksten die vol spelfouten staan of totaal hun doel voorbij streven. Zonde! Kies voor een professionele copywriter c.q. tekstschrijver en krijg teksten die niet alleen door Google, maar ook je bezoekers worden gewaardeerd.

Meer informatie over het laten uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek of het laten schrijven van (SEO) teksten en/of blogs? Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op.

Naast het laten schrijven van SEO teksten kun je bij ONTWERP & meer ook terecht voor het laten ontwerpen van een website, webshop, huisstijl, logo en afdrukken van drukwerk.  

Reageren
Stuur Patrick een bericht!
Hi,
Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!
MENU