Ervaringen van klanten ONTWERP & meer....

REVIEWS

Klik hier om een review in te vullen.


Vul uw review in
* Verplichte velden

Logo ontwerp

Jan 04, 2016 by Henry

Patrick heeft al meerdere logo's voor me ontworpen en altijd helemaal naar smaak zoals ik het wil! Onlangs nog wat klanten naar Patrick door gestuurd voor het ontwerpen van logo's / huisstijl! Een aanrader ....

http://www.toporkesten.nl


Zeer tevreden!!

Jan 04, 2016 by Inge Sepers

Ik heb de naam van Patrick van een aantal mensen doorgekregen nadat ik een oproep had gedaan op Facebook. We hebben contact gehad en ik ben zo ontzettend blij dat Patrick mijn website heeft gebouwd!! Hij voelt exact aan wat ik bedoel, wat ik wil en heeft de site echt geweldig vorm gegeven. Hij is nog veel mooier geworden dan dat ik in gedachte had! Patrick reageert snel en ik ben echt heel enthousiast! Als je een website wil laten bouwen dan zou ik zeker Patrick adviseren!!!! Patrick bedankt!! Groetjes, Inge Sepers

http://www.schoonheidssalon-mooienzo.nl


Chapeau!

Jan 04, 2016 by Aris Jan Bos

Met veel passie en creativiteit heeft Patrick een erg mooie website www.soulparty.net gerealiseerd,
Hij heeft de juiste sfeer en beleving weten te creëren, daarnaast ben ik erg tevreden over de snelheid & ingebouwde functionaliteiten ( IDEAL & CRM ) en hiermee zijn we als evenementen organisator helemaal klaar voor de toekomst!

http://www.soulparty.net


Supermooie website

Jan 04, 2016 by Skinics

Via een collega ben ik terechtgekomen bij Patrick. Omdat het met mijn huidige webdesigner niet tijdig van de grond kwam heb ik Patrick ingeschakeld. Dit was een hele goed beslissing want Patrick doet er alles aan om op tijd een mooie en passende website voor je te maken, precies zoals je dat graag wilt. Hij neemt de tijd, doet alle moeite en is eigenlijk altijd beschikbaar voor vragen en aanpassingen. Een aanrader!!

http://www.skinics.nl


Super website

Jan 03, 2016 by Feestduo Happy Ouwer

Beste patrick,

Bij deze laten we je weten super tevreden te zijn oer de site die jij voor ons hebt gemaakt!! we krijgen leuke reacties over deze site en daar gaat het opm. Duildelijk, goed overzicht en geen poespas!! bedankt nogmaals namens Feestduo happy Ouwer

http://www.happyouwer.com


Maatwerk met een grote M

Jan 03, 2016 by Hans

Onze website was dringend aan een update toe. Hiervoor gebruik gemaakt van de diensten van ONTWERP & meer. Een absolute aanrader omdat Patrick onze wensen perfect heeft vertaald, én ons ook nog eens verrast met een aantal toevoegingen die we zelf niet hadden kunnen bedenken! Wij zijn super tevreden over het eindresultaat!

http://blinddatemusic.nl


Fantastische ontwerpen

Jan 02, 2016 by I.D. Trading BV

Al 11 jaar heeft Patrick prachtige websites, webshops, verpakkingen, labels, huisstijlen stands etc. voor ons ontworpen. Veel ervaring, bekend met de nieuwste technieken en een fijne vent om mee samen te werken.

Http://www.idtrading.nl


ONTWERP & meer , USA 5.0 5.0 47 47 Het vernieuwen van de website heeft Patrick adequaat opgepakt. Hij neemt zelf initiatief en verzoeken om het nog een beetje mooier te maken pakt hij op. Fijn om zo te kunnen samenw
Page:
12345

Kwaliteit & vertrouwen. Dat is onze kracht!

ONTWERP & meer by Patrick Schiks is een bureau uit het Gelderse Druten die zich bezich houdt met webdesign en grafische vormgeving. Zij bouwt met passie gebruiksvriendelijke websites, webshops, en ontwerpt vrijwel alles op het gebied van reclame en drukwerk, zoals flyers, visitekaartjes, logo’s en complete huisstijlen. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken kan zij u tegen scherpe prijzen de mooiste producten bieden. Het ‘kant en klaar product’ wordt snel bij u afgeleverd.

Waarom bij ONTWERP & meer?

 • Alles onder één dak
 • Soepele communicatie
 • Klantgericht en persoonlijk
 • Passie voor het vak
 • Volledige support
 • Snelle en efficiënte werkwijze
 • Scherpe prijzen

Welke diensten?

 • Website's en Webshops
 • Logo en Huisstijl ontwerp
 • Drukwerk en promotie
 • Advertenties
 • Reclame en vormgeving
 • Nieuwsbrieven
 • SEO en advies

Informatie aanvragen & vragen stellen

Wilt u weten wat ONTWERP & meer by Patrick Schiks voor u kan betekenen? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.


Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.

Voer de onderstaande code in:

captcha