Ervaringen van klanten ONTWERP & meer....

REVIEWS

Klik hier om een review in te vullen.


Vul uw review in
* Verplichte velden

Top werk en service

Feb 12, 2016 by Ria Daamen

Top service, top werk en heel erg blij met onze site BiBBi.nl Ingespeeld op onze wensen, meedenken in nieuwe lijnen, echt een eerlijk mooi bedrijf!!
Dank voor alles Patrick.

htttp://www.bibbi.nl


Logo

Jan 21, 2016 by Jessie van Ooijen

Beste heer Patrick Schiks,
Ik ben enorm tevreden met het logog op mijn website die u heeft ontworpen. De website is helemaal klaar en compleet. Ik wil u hartelijk bedanken voor alles wat u voor mijn website heeft gedaan!

Groetjes Jessie van Ooijen

http://jessievanooijen.nl/


Kwaliteit en Service

Jan 06, 2016 by Klus & Interieurbouw Complete Ferry van Faassen

Wij zijn zeer tevreden met onze vernieuwde website gemaakt en ontworpen door Patrick ! Meedenken, kwaliteit en service verlenen, dat zijn de sterke kanten wat Patrick geeft. Wij bevelen Ontwerp & Meer zeker aan !
Patrick nogmaals onze hartelijke dank, groet Klus & Interieurbouw Complete Ferry van Faassen

http://www.complete-druten.nl


Uniek

Jan 05, 2016 by Kees en Erich - orkest Jersey

“Met onze nieuwe website willen wij ons focussen op inhoud, direct kunnen reageren op de vraag vanuit ons publiek en enthousiasme genereren. We willen binnen ons muzikale vakgebied dé vindplek zijn voor het muzikaal verzorgen van feesten en partijen.” Zo concludeerde wij onze wensen voor onze nieuw te maken website tijdens het kennismakingsgesprek met Patrick Schiks van Ontwerp en Meer. Patrick ging met die uitdaging voor ons aan de slag. Door zijn vakkennis vond hij voor alle onze vragen een passend antwoord. Het resultaat www.orkestjersey.nl is exact wat bij ons motto past: “Jersey – uniek in muziek”. Met een unieke website dankzij Patrick Schiks van Ontwerp en Meer.

htttp://www.orkestjersey.nl


Top vernieuwing

Jan 04, 2016 by Mariëlle

Dankzij de inzet van Patrick heeft onze buurtvereniging Boldershof niet alleen een mooie, nieuwe en eigentijdse website, maar ook een verfrissend ander logo gekregen. Voor alle vragen vond hij een passende oplossing. Via deze weg willen wij daarom Patrick van Ontwerp & Meer nogmaals enorm bedanken.

http://www.boldershof.nl


Logo ontwerp

Jan 04, 2016 by Henry

Patrick heeft al meerdere logo's voor me ontworpen en altijd helemaal naar smaak zoals ik het wil! Onlangs nog wat klanten naar Patrick door gestuurd voor het ontwerpen van logo's / huisstijl! Een aanrader ....

http://www.toporkesten.nl


Zeer tevreden!!

Jan 04, 2016 by Inge Sepers

Ik heb de naam van Patrick van een aantal mensen doorgekregen nadat ik een oproep had gedaan op Facebook. We hebben contact gehad en ik ben zo ontzettend blij dat Patrick mijn website heeft gebouwd!! Hij voelt exact aan wat ik bedoel, wat ik wil en heeft de site echt geweldig vorm gegeven. Hij is nog veel mooier geworden dan dat ik in gedachte had! Patrick reageert snel en ik ben echt heel enthousiast! Als je een website wil laten bouwen dan zou ik zeker Patrick adviseren!!!! Patrick bedankt!! Groetjes, Inge Sepers

http://www.schoonheidssalon-mooienzo.nl


Chapeau!

Jan 04, 2016 by Aris Jan Bos

Met veel passie en creativiteit heeft Patrick een erg mooie website www.soulparty.net gerealiseerd,
Hij heeft de juiste sfeer en beleving weten te creëren, daarnaast ben ik erg tevreden over de snelheid & ingebouwde functionaliteiten ( IDEAL & CRM ) en hiermee zijn we als evenementen organisator helemaal klaar voor de toekomst!

http://www.soulparty.net


Supermooie website

Jan 04, 2016 by Skinics

Via een collega ben ik terechtgekomen bij Patrick. Omdat het met mijn huidige webdesigner niet tijdig van de grond kwam heb ik Patrick ingeschakeld. Dit was een hele goed beslissing want Patrick doet er alles aan om op tijd een mooie en passende website voor je te maken, precies zoals je dat graag wilt. Hij neemt de tijd, doet alle moeite en is eigenlijk altijd beschikbaar voor vragen en aanpassingen. Een aanrader!!

http://www.skinics.nl


Super website

Jan 03, 2016 by Feestduo Happy Ouwer

Beste patrick,

Bij deze laten we je weten super tevreden te zijn oer de site die jij voor ons hebt gemaakt!! we krijgen leuke reacties over deze site en daar gaat het opm. Duildelijk, goed overzicht en geen poespas!! bedankt nogmaals namens Feestduo happy Ouwer

http://www.happyouwer.com


ONTWERP & meer , USA 5.0 5.0 42 42 Onze website was verouderd en om er nog meer en beter gebruik van te kunnen maken, diende deze geheel 2 talig aangepast en herschreven te worden. Nadat ik er op werd gewezen, dat o
Page:
12345

Kwaliteit & vertrouwen. Dat is onze kracht!

ONTWERP & meer by Patrick Schiks is een bureau uit het Gelderse Druten die zich bezich houdt met webdesign en grafische vormgeving. Zij bouwt met passie gebruiksvriendelijke websites, webshops, en ontwerpt vrijwel alles op het gebied van reclame en drukwerk, zoals flyers, visitekaartjes, logo’s en complete huisstijlen. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken kan zij u tegen scherpe prijzen de mooiste producten bieden. Het ‘kant en klaar product’ wordt snel bij u afgeleverd.

Waarom bij ONTWERP & meer?

  • Alles onder één dak
  • Soepele communicatie
  • Klantgericht en persoonlijk
  • Passie voor het vak
  • Volledige support
  • Snelle en efficiënte werkwijze
  • Scherpe prijzen

Welke diensten?

  • Website's en Webshops
  • Logo en Huisstijl ontwerp
  • Drukwerk en promotie
  • Advertenties
  • Reclame en vormgeving
  • Nieuwsbrieven
  • SEO en advies

Informatie aanvragen & vragen stellen

Wilt u weten wat ONTWERP & meer by Patrick Schiks voor u kan betekenen? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.


Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.

Voer de onderstaande code in:

captcha