Ervaringen van klanten ONTWERP & meer....

REVIEWS

Klik hier om een review in te vullen.


Vul uw review in
* Verplichte velden

Chapeau!

Apr 14, 2016 by Anne Schäper

Wat zijn wij blij met onze nieuwe website en al de complimenten die we hier al over hebben mogen ontvangen. Patrick heeft perfect werk geleverd. Over de snelle service, de deskundigheid, creativiteit en het meedenken zijn wij zeer te spreken. Ook de extra service, het ontwerpen van onze menukaarten, was super!

http://www.cafeherbergdendort.nl


Een grote pluim voor Patrick!

Mar 29, 2016 by Josefine van Heijst

Patrick luistert kritisch naar jouw ideeën over de te maken website. Hij vult deze ideeën, in een prettig overleg, aan met mooie en goede suggesties. Patrick is deskundig; er is heel veel mogelijk. Zo heeft Patrick ook een logo ontworpen en het logo gebruiksklaar gemaakt voor e-mail en drukwerk. Patrick is goed bereikbaar. Aanpassingen en wensen verwerkt hij vlot. Het plezierige contact met Patrick, zijn deskundigheid en zijn grootse inzet maken mij helemaal tevreden over ONTWERP & meer!

http://www.logopedie-appeltern.nl


Snel, korte lijnen en tevreden

Mar 22, 2016 by Astrid Snijders

Hartstikke fijn dat je deze klus uit mijn handen hebt genomen - ineens was het binnen een week tijd zo goed als klaar! Ziet er supermooi uit! Makkelijk te bereiken ten alle tijde en heel tevreden over het resultaat! Ik beveel Ontwerp en Meer van harte aan.

http://www.passieterie.nl


Blij met mijn nieuwe website!

Feb 14, 2016 by Lucille van Straten

Het fijne van onze werkwijze was en is, is dat we hele korte lijntjes hebben over details, afstemmen, bijschaven tot dat er een heel mooi product ligt. ik ben blij met mijn nieuwe website!

http://www.urbanartlucille.com


Top werk en service

Feb 12, 2016 by Ria Daamen

Top service, top werk en heel erg blij met onze site BiBBi.nl Ingespeeld op onze wensen, meedenken in nieuwe lijnen, echt een eerlijk mooi bedrijf!!
Dank voor alles Patrick.

htttp://www.bibbi.nl


Logo

Jan 21, 2016 by Jessie van Ooijen

Beste heer Patrick Schiks,
Ik ben enorm tevreden met het logog op mijn website die u heeft ontworpen. De website is helemaal klaar en compleet. Ik wil u hartelijk bedanken voor alles wat u voor mijn website heeft gedaan!

Groetjes Jessie van Ooijen

http://jessievanooijen.nl/


Kwaliteit en Service

Jan 06, 2016 by Klus & Interieurbouw Complete Ferry van Faassen

Wij zijn zeer tevreden met onze vernieuwde website gemaakt en ontworpen door Patrick ! Meedenken, kwaliteit en service verlenen, dat zijn de sterke kanten wat Patrick geeft. Wij bevelen Ontwerp & Meer zeker aan !
Patrick nogmaals onze hartelijke dank, groet Klus & Interieurbouw Complete Ferry van Faassen

http://www.complete-druten.nl


Uniek

Jan 05, 2016 by Kees en Erich - orkest Jersey

“Met onze nieuwe website willen wij ons focussen op inhoud, direct kunnen reageren op de vraag vanuit ons publiek en enthousiasme genereren. We willen binnen ons muzikale vakgebied dé vindplek zijn voor het muzikaal verzorgen van feesten en partijen.” Zo concludeerde wij onze wensen voor onze nieuw te maken website tijdens het kennismakingsgesprek met Patrick Schiks van Ontwerp en Meer. Patrick ging met die uitdaging voor ons aan de slag. Door zijn vakkennis vond hij voor alle onze vragen een passend antwoord. Het resultaat www.orkestjersey.nl is exact wat bij ons motto past: “Jersey – uniek in muziek”. Met een unieke website dankzij Patrick Schiks van Ontwerp en Meer.

htttp://www.orkestjersey.nl


Top vernieuwing

Jan 04, 2016 by Mariëlle

Dankzij de inzet van Patrick heeft onze buurtvereniging Boldershof niet alleen een mooie, nieuwe en eigentijdse website, maar ook een verfrissend ander logo gekregen. Voor alle vragen vond hij een passende oplossing. Via deze weg willen wij daarom Patrick van Ontwerp & Meer nogmaals enorm bedanken.

http://www.boldershof.nl


Logo ontwerp

Jan 04, 2016 by Henry

Patrick heeft al meerdere logo's voor me ontworpen en altijd helemaal naar smaak zoals ik het wil! Onlangs nog wat klanten naar Patrick door gestuurd voor het ontwerpen van logo's / huisstijl! Een aanrader ....

http://www.toporkesten.nl


ONTWERP & meer , USA 5.0 5.0 36 36 Patrick werkt heel netjes en super snel. Ook een kleinigheidje was binnen enkele minuten opgelost, echt top!De website is netjes, overzichtelijk en past helemaal bij ons. Bed
Page:
1234

Kwaliteit & vertrouwen. Dat is onze kracht!

ONTWERP & meer by Patrick Schiks is een bureau uit het Gelderse Druten die zich bezich houdt met webdesign en grafische vormgeving. Zij bouwt met passie gebruiksvriendelijke websites, webshops, en ontwerpt vrijwel alles op het gebied van reclame en drukwerk, zoals flyers, visitekaartjes, logo’s en complete huisstijlen. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken kan zij u tegen scherpe prijzen de mooiste producten bieden. Het ‘kant en klaar product’ wordt snel bij u afgeleverd.

Waarom bij ONTWERP & meer?

  • Alles onder één dak
  • Soepele communicatie
  • Klantgericht en persoonlijk
  • Passie voor het vak
  • Volledige support
  • Snelle en efficiënte werkwijze
  • Scherpe prijzen

Welke diensten?

  • Website's en Webshops
  • Logo en Huisstijl ontwerp
  • Drukwerk en promotie
  • Advertenties
  • Reclame en vormgeving
  • Nieuwsbrieven
  • SEO en advies

Informatie aanvragen & vragen stellen

Wilt u weten wat ONTWERP & meer by Patrick Schiks voor u kan betekenen? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.


Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.