Ervaringen van klanten ONTWERP & meer....

REVIEWS

Klik hier om een review in te vullen.


Vul uw review in
* Verplichte velden

Blij met website

Dec 10, 2018 by Nancy Ommert-de Kleijn

Patrick werkt zeer snel en naar tevredenheid. Heeft een sfeer (en dat is voor mij belangrijk) op mijn website kunnen neerzitten die ik in gedachten had. Mooi - ik ben er blij mee.

https://huisstylingdekleijn.nl/


Ontwerp en Meer is TOP

Aug 21, 2018 by Bestelbroodjes.nl

Ik ben zeer tevreden met de nieuwe website en logo die Patrick in zeer korte tijd heeft ontworpen.Snelle service een goed contact en de juiste adviezen zijn enkele kernwoorden. Ontwerp en Meer is TOP

https://www.bestelbroodjes.nl


Nieuwe website

May 05, 2018 by Jos vd hazelkamp

Zeer snelle service en denken goed mee.
De website heeft precies de uitstraling die we zochten.


Zeer tevreden

Mar 13, 2018 by Joor

Zeer goede en snelle service. Denkt mee in oplossingen en ontlast de opdrachtgever. Zelfs na opleveren kun je nog met je vragen bij deze partij terrecht.


Perfecte service

Jan 01, 2018 by Rob van Os

Patrick heeft voor ons een nieuwe huisstijl en website gemaakt. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Wij vonden de snelle service en de eigen ideeën van Patrick zijn sterkste punten.

Top!

http://www.robinstallatieadvies.nl


Geweldig

Oct 24, 2017 by Drutenloop

Patrick heeft voor onze organisatie, Drutenloop, een prachtige website gemaakt.Begeleiding/ondersteuning is geweldig.

https://www.drutenloop.nl


Perfecte service, kwaliteit en snelheid

Sep 14, 2017 by Heufsmaaltijden

Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe website. We hebben eerst een goed kennismakingsgesprek gehad waarin we onze wensen en belangrijke vragen konden geven.
Patrick heeft in zeer korte tijd onze website opgebouwd met al onze wensen. Niets was hem teveel.
Heufs Maaltijden kan u zeer aanraden voor het maken van uw website
Al met al een fijne samenwerking. Ook als hij al klaar is kunnen we met onze vragen voor verandering of aanpassing bij hem terecht.

Patrick bedankt en veel succes in de toekomst

https://www.heufsmaaltijden.nl


nieuwe website

Sep 06, 2017 by Edsel Ommert

Patrick heeft voor mij de nieuwe website met planningsmodule ontworpen. Dat ging erg snel en professioneel. Belangrijk was vooral dat hij meedenkt en met oplossingen/voorstellen komt die perfect passen bij wat ik wil. Hij kijkt verder dan alleen de vraag die ik stel. Zo heeft hij bv zelf de logo's gezocht van organisaties waar ik bij aangesloten was zonder dat ik erom gevraagd had. Hij heeft veel zorg uit handen genomen.
Ook nadat de website af was (en betaald) kan ik nog steeds bij hem terecht voor adviezen en aanpassingen. De service is perfect. Zeer aan te bevelen.

https://www.ommertmedischadvies.nl


Fantastische designs en vindbaarheid

Aug 24, 2017 by Erik van Dinter

Patrick, ik wil je graag bedanken voor de fantastische websites en shops die je voor ons bedrijf hebt gerealiseerd. Ze zien er allemaal perfect uit. Het succes hebben wij voor een belangrijk deel te danken aan jouw inzet.

htto://www.idtrading.nl


Ik raad ONTWERP & meer bij iedereen aan!

May 17, 2017 by Mario van der Linden

Voor mijn fotostudio was ik al een tijdje op zoek naar iemand die cd hoesjes + cd's kon bedrukken. Al snel kwam ik uit bij Ontwerp&meer. Nadat ik de vraag bij Patrick had neergelegd ging de communicatie super snel. Tevens is hij erg duidelijk en denkt graag met je mee! Ik raad Ontwerp&meer bij iedereen aan!


ONTWERP & meer , USA 5.0 5.0 45 45 Een website ontwerpen , maken en ontwikkelen is een heel proces. Niet alleen voor de website bouwer maar ook voor de opdracht gever. In de snelle service en het vinden van mogelij
Page:
12345

Kwaliteit & vertrouwen. Dat is onze kracht!

ONTWERP & meer by Patrick Schiks is een bureau uit het Gelderse Druten die zich bezich houdt met webdesign en grafische vormgeving. Zij bouwt met passie gebruiksvriendelijke websites, webshops, en ontwerpt vrijwel alles op het gebied van reclame en drukwerk, zoals flyers, visitekaartjes, logo’s en complete huisstijlen. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken kan zij u tegen scherpe prijzen de mooiste producten bieden. Het ‘kant en klaar product’ wordt snel bij u afgeleverd.

Waarom bij ONTWERP & meer?

 • Alles onder één dak
 • Soepele communicatie
 • Klantgericht en persoonlijk
 • Passie voor het vak
 • Volledige support
 • Snelle en efficiënte werkwijze
 • Scherpe prijzen

Welke diensten?

 • Website's en Webshops
 • Logo en Huisstijl ontwerp
 • Drukwerk en promotie
 • Advertenties
 • Reclame en vormgeving
 • Nieuwsbrieven
 • SEO en advies

Informatie aanvragen & vragen stellen

Wilt u weten wat ONTWERP & meer by Patrick Schiks voor u kan betekenen? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.


Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.

Voer de onderstaande code in:

captcha