Ervaringen van klanten ONTWERP & meer....

REVIEWS

Klik hier om een review in te vullen.


Vul uw review in
* Verplichte velden

Ik raad ONTWERP & meer bij iedereen aan!

May 17, 2017 by Mario van der Linden

Voor mijn fotostudio was ik al een tijdje op zoek naar iemand die cd hoesjes + cd's kon bedrukken. Al snel kwam ik uit bij Ontwerp&meer. Nadat ik de vraag bij Patrick had neergelegd ging de communicatie super snel. Tevens is hij erg duidelijk en denkt graag met je mee! Ik raad Ontwerp&meer bij iedereen aan!


Manuclean

May 02, 2017 by Manuela

Visite kaartjes,webshop,logo en reclamezeil UITSTEKEND werk!
Top service!

https://manuclean.nl/


Top website

Mar 16, 2017 by Mike

Een erg mooie, strakke website laten maken door Patrick!
Mijn complimenten. Ook erg snelle service!

Www.djmike.nl

Http://www.djmike.nl


Vakwerk!

Feb 14, 2017 by René Gubbels

Onlangs is onze website door Patrick in een geheel nieuw jasje gestoken. Het resultaat mag er zijn en de vele reacties onderstrepen het geheel. Vakwerk van Patrick!
http://www.gtdnederland.nl

http://www.gtdnederland.nl


Prima service

Jan 23, 2017 by Marco Verriet

Al meerdere sites laten maken door Ontwerp & Meer. Patrick denkt mee, geeft advies en bij vragen of opmerkingen wordt er vrijwel direct gereageerd. Een betrouwbaar bedrijf dat ervoor zorgt dat je eigen onderneming snel en perfect online staat, een aanrader!

http://www.sowieshow


Ontwerp visitekaartjes

Nov 16, 2016 by Henry Brouwers

Patrick van Ontwerp & Meer heeft geweldige visitekaartjes ontworpen en daarnaast ook nog erg snel geleverd! Bedankt voor de snelle en goede service Patrick.


prima service, zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Oct 20, 2016 by jos diks

Zowel de visite kaartjes als de website voldoen geheel aan mijn wensen, vragen en opmerkingen worden snel en adequaat behandeld. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Zeker een aanbeveling voor andere.

HTTP://jd-projectbegeleiding.nl


Geweldige service.!

Sep 14, 2016 by Karel Postulart

Geweldige service.! En harde werker om gezamenlijk tot de beste resultaten te komen! Uniek en snelle reply op al je vragen.


Geweldig werk!

Aug 17, 2016 by BiBBi

Deze week is weer geweldig werk aangeleverd voor onze brochures en website door ONTWERP&meer. In deze vakantieperiode voor velen en ook van Patrick heeft hij perfect werk afgeleverd. Grote dank. We zullen je zeker aanbevelen bij anderen.

http://www.bibbi.nl


Snel, kundig en fraai

Jul 26, 2016 by Paul Groenen

Patrick heeft in een zeer kort tijdbestek een website ontworpen dat volledig voldoet aan al onze wensen. Technisch zit het perfect in elkaar en dankzij de uitstekende grafische vaardigheden overstijgt het ontwerp onze verwachtingen. Vragen of opmerkingen werden snel en adequaat behandeld, afstemming werd tot in de puntjes verzorgt. Kortom; een aanrader voor iedereen!
Patrick bedankt!

http://www.vlechtwerk.com


ONTWERP & meer , USA 5.0 5.0 36 36 Patrick werkt heel netjes en super snel. Ook een kleinigheidje was binnen enkele minuten opgelost, echt top!De website is netjes, overzichtelijk en past helemaal bij ons. Bed
Page:
1234

Kwaliteit & vertrouwen. Dat is onze kracht!

ONTWERP & meer by Patrick Schiks is een bureau uit het Gelderse Druten die zich bezich houdt met webdesign en grafische vormgeving. Zij bouwt met passie gebruiksvriendelijke websites, webshops, en ontwerpt vrijwel alles op het gebied van reclame en drukwerk, zoals flyers, visitekaartjes, logo’s en complete huisstijlen. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken kan zij u tegen scherpe prijzen de mooiste producten bieden. Het ‘kant en klaar product’ wordt snel bij u afgeleverd.

Waarom bij ONTWERP & meer?

  • Alles onder één dak
  • Soepele communicatie
  • Klantgericht en persoonlijk
  • Passie voor het vak
  • Volledige support
  • Snelle en efficiënte werkwijze
  • Scherpe prijzen

Welke diensten?

  • Website's en Webshops
  • Logo en Huisstijl ontwerp
  • Drukwerk en promotie
  • Advertenties
  • Reclame en vormgeving
  • Nieuwsbrieven
  • SEO en advies

Informatie aanvragen & vragen stellen

Wilt u weten wat ONTWERP & meer by Patrick Schiks voor u kan betekenen? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.


Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.