Lees onze reviews

Klanten vertellen over hun ervaringen met ONTWERP & meer.

Wat onze klanten zeggen..

Wij kunnen natuurlijk veel over onszelf vertellen, maar wat veel interessanter is, is datgene wat onze klanten over ons zeggen.
Hieronder daarom een aantal uitgelichte reviews.

BAS Machinebouw

www.basmachinebouw.nl

4_5_stars

Wij werken nu enige tijd samen met Patrick voor het maken van onze websites en hulp bij marketing uitingen. Patrick werkt razendsnel en weet ook met mooie ontwerpen te komen! Patrick geeft niet op totdat het uiteindelijke resultaat bereikt is en de klant tevreden is. Wij zullen in de toekomst zeker nog gebruik blijven maken van de diensten van Ontwerp & Meer. Daarom raden wij het zeker aan om met Patrick samen te werken!

Schoonschip bv

www.schoonschip.shop

4_5_stars

Zij hebben voor ons een prachtige webshop schoonschip.shop gebouwd. De samenwerking is prettig en vakkundig. Een echte aanrader!

Van Kol friture Puiflijk

www.vankolfriturepuiflijk.nl

4_5_stars

Perfecte en snelle service. Patrick denkt ook echt met je mee. Het is een mooie website geworden, die voldoet aan mijn verwachtingen. Ook onze menukaarten zijn prachtig geworden. Kwaliteit en kwantiteit dat is waar ontwerp en meer voor staat!

Evelyne Ariens

www.edjembe.nl

4_5_stars

Patrick biedt razendsnelle service en is zeer betrokken. Ik ben heel erg blij met het professionele resultaat. Het heeft de sfeer gekregen die ik wenste en is nog mooier geworden dan ik hoopte.
Absoluut aan te bevelen!

Drutenloop

www.drutenloop.nl

4_5_stars

Patrick heeft voor onze organisatie, Drutenloop, een prachtige website gemaakt. Begeleiding/ondersteuning is geweldig!

Rob Roelfzema

www.mh-praktijk.nl

4_5_stars

Het vernieuwen van de website heeft Patrick adequaat opgepakt. Hij neemt zelf initiatief en verzoeken om het nog een beetje mooier te maken pakt hij op. Fijn om zo te kunnen samenwerken.

VIA Brandadvies

www.viabrandadvies.nl

4_5_stars

Dank je wel Patrick Schiks, ik ben erg blij en tevreden hoe jij alles weer voor elkaar hebt gekregen met de nodige kritische noten vanaf onze zijde. De site, visitekaartje en logo zien er perfect uit en de service was perfect.!

Marco Verriet

www.marcoverriet.nl

4_5_stars

Al meerdere sites laten maken door Ontwerp & Meer. Patrick denkt mee, geeft advies en bij vragen of opmerkingen wordt er vrijwel direct gereageerd. Een betrouwbaar bedrijf dat ervoor zorgt dat je eigen onderneming snel en perfect online staat, een aanrader!

Patrick heeft voor mij de nieuwe website met planningsmodule ontworpen. Dat ging erg snel en professioneel. Belangrijk was vooral dat hij meedenkt en met oplossingen/voorstellen komt die perfect passen bij wat ik wil. Hij kijkt verder dan alleen de vraag die ik stel. Zo heeft hij bv zelf de logo’s gezocht van organisaties waar ik bij aangesloten was zonder dat ik erom gevraagd had. Hij heeft veel zorg uit handen genomen. Ook nadat de website af was (en betaald) kan ik nog steeds bij hem terecht voor adviezen en aanpassingen. De service is perfect. Zeer aan te bevelen.

Josefine van Heijst

www.logopedie-appeltern.nl

4_5_stars

Patrick luistert kritisch naar jouw ideeën over de te maken website. Hij vult deze ideeën, in een prettig overleg, aan met mooie en goede suggesties. Patrick is deskundig; er is heel veel mogelijk. Zo heeft Patrick ook een logo ontworpen en het logo gebruiksklaar gemaakt voor e-mail en drukwerk. Patrick is goed bereikbaar. Aanpassingen en wensen verwerkt hij vlot. Het plezierige contact met Patrick, zijn deskundigheid en zijn grootse inzet maken mij helemaal tevreden over ONTWERP & meer!

Heufs Maaltijden

www.heufsmaaltijden.nl

4_5_stars

Wij zijn erg tevreden! We hebben eerst een goed kennismakingsgesprek gehad waarin we onze wensen en belangrijke vragen konden geven. Patrick heeft in zeer korte tijd onze website gebouwd met al onze wensen. Niets was hem teveel. Al met al een fijne samenwerking. Ook na oplevering kunnen we met vragen en aanpassingen 7 dagen in de week bij hem terecht.

Ans Gelden

www.geldenbv.nl

4_5_stars

Onze website was verouderd en om er nog meer en beter gebruik van te kunnen maken, diende deze geheel 2 talig aangepast en herschreven te worden. Nadat ik er op werd gewezen, dat ontwerp&meer uitstekende reviews heeft voor het ontwerpen van websites, heb ik met hen contact opgenomen. Ik kan alleen maar zeggen, dat ze dit zeker waar hebben gemaakt. Snelle levering voor een betaalbare prijs en ook een prima begeleiding. Bedankt, we zijn zeer tevreden!

Gerard van Leeuwen

4_5_stars

Ik beveel Ontwerp & meer zeker aan. De communicatie was direct, vriendelijk en duidelijk. Daarnaast ruim mee denkend in de vormgeving.
Kortom Top Service!

Kinderdagverblijf Pino

www.kinderdagverblijf-pino.nl

4_5_stars

Prettige ervaring. Zeer actief en meedenkend. Kan ik iedereen aanraden.

Aris Jan Bos

www.soulparty.net

4_5_stars

Een online en offline specialist met uitstekende service en betaalbare kwaliteit! Wij zijn uitermate tevreden over de ervaringen en snelheid die we hebben met de website www.soulparty.net Wat ons betreft een uitstekende partner die met hart en ziel voor zijn vak en de wensen van zijn opdrachtgevers omgaat. Aris Jan Bos

Margreet Smit

www.corekracht.nl

4_5_stars

Dank je wel Patrick Schiks, ik ben erg blij en tevreden hoe jij alles weer voor elkaar hebt gekregen met de nodige kritische noten vanaf onze zijde. De site, visitekaartje en logo zien er perfect uit en de service was perfect.!

Kordes Campers

www.kordescampers.nl

4_5_stars

Super snel begrepen wat onze wensen zijn en hoe je daarmee een goede klantvriendelijke website moet bouwen is naar grote tevredenheid en zeer snel gerealiseerd! Bedank Patrick!

Dorpshuis de Horst Horssen

www.dehorstinhorssen.nl

4_5_stars

Snelle service, goede adviezen en een prachtige moderne website. Wij zijn er blij mee.

Arno Peters

www.arpemat.nl

4_5_stars

Arpemat Materialen en Trainingen zocht een betrouwbare partner voor het tot stand brengen van een professionele website die gescheiden moest worden en ook nog voor een gedeelte 2 talig moest zijn. Dit alles is op een perfecte manier uitgevoerd en daar zijn we erg tevreden over. We bedanken dhr Schiks dan ook zeer voor dit mooie eindproduct.

Arno & Ewald

www.happyouwer.com

4_5_stars

Zoek jij iemand die voor jou een website moet maken??? STOP DAN MET ZOEKEN!!!!!
Neem een kijkje op onze website en ervaar dat je bij dit bedrijf moet zijn om jou visitekaartje af te geven!! alles maar dan ook alles is mogelijk en vele toepassingen zie je bij onze website dan ook. Patrick, Super bedankt voor dit mooie eindproduct!!

Patrick werkt heel netjes en super snel. Ook een kleinigheidje was binnen enkele minuten opgelost, echt top! De website is netjes, overzichtelijk en past helemaal bij ons.

Bedankt voor de fijne samenwerking!

Nancy Ommert-de Kleijn

www.huisstylingdekleijn.nl

4_5_stars

Patrick werkt zeer snel en naar tevredenheid. Heeft een sfeer (en dat is voor mij belangrijk) op mijn website kunnen neerzitten die ik in gedachten had. Mooi – ik ben er blij mee.

Zeer snelle service en denken goed mee.
De website heeft precies de uitstraling die we zochten.

Patrick heeft voor ons een nieuwe huisstijl en website gemaakt. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Wij vonden de snelle service en de eigen ideeën van Patrick zijn sterkste punten. Top!

Erik van Dinter

www.idtrading.nl

4_5_stars

Fantastische designs en vindbaarheid! Patrick, ik wil je graag bedanken voor de fantastische websites en shops die je voor ons bedrijf hebt gerealiseerd. Ze zien er allemaal perfect uit. Het succes hebben wij voor een belangrijk deel te danken aan jouw inzet.

Mario van der Linden

4_5_stars

Voor mijn fotostudio was ik al een tijdje op zoek naar iemand die cd hoesjes + cd’s kon bedrukken. Al snel kwam ik uit bij Ontwerp&meer. Nadat ik de vraag bij Patrick had neergelegd ging de communicatie super snel. Tevens is hij erg duidelijk en denkt graag met je mee! Ik raad Ontwerp&meer bij iedereen aan!

Mike Jacobs

www.djmike.nl

4_5_stars

Een erg mooie, strakke website laten maken door Patrick!
Mijn complimenten. Ook erg snelle service!

René Gubbels

www.gtdnederland.nl

4_5_stars

Onlangs is onze website door Patrick in een geheel nieuw jasje gestoken. Het resultaat mag er zijn en de vele reacties onderstrepen het geheel. Vakwerk van Patrick!

Henry Brouwers

4_5_stars

Patrick van Ontwerp & Meer heeft geweldige visitekaartjes ontworpen en daarnaast ook nog erg snel geleverd! Bedankt voor de snelle en goede service Patrick.

Zowel de visite kaartjes als de website voldoen geheel aan mijn wensen, vragen en opmerkingen worden snel en adequaat behandeld. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Zeker een aanbeveling voor andere.

Deze week is weer geweldig werk aangeleverd voor onze brochures en website door ONTWERP&meer. In deze vakantieperiode voor velen en ook van Patrick heeft hij perfect werk afgeleverd. Grote dank. We zullen je zeker aanbevelen bij anderen.

Paul Groenen

www.vlechtwerk.com

4_5_stars

Patrick heeft in een zeer kort tijdbestek een website ontworpen dat volledig voldoet aan al onze wensen. Technisch zit het perfect in elkaar en dankzij de uitstekende grafische vaardigheden overstijgt het ontwerp onze verwachtingen. Vragen of opmerkingen werden snel en adequaat behandeld, afstemming werd tot in de puntjes verzorgt. Kortom; een aanrader voor iedereen! Patrick bedankt!

Wat zijn wij blij met onze nieuwe website en al de complimenten die we hier al over hebben mogen ontvangen. Patrick heeft perfect werk geleverd. Over de snelle service, de deskundigheid, creativiteit en het meedenken zijn wij zeer te spreken. Ook de extra service, het ontwerpen van onze menukaarten, was super!

Astrid Snijders

www.passieterie.nl

4_5_stars

Hartstikke fijn dat je deze klus uit mijn handen hebt genomen – ineens was het binnen een week tijd zo goed als klaar! Ziet er supermooi uit! Makkelijk te bereiken ten alle tijde en heel tevreden over het resultaat! Ik beveel Ontwerp en Meer van harte aan.

Lucille van Straten

www.urbanartlucille.com

4_5_stars

Het fijne van onze werkwijze was en is, is dat we hele korte lijntjes hebben over details, afstemmen, bijschaven tot dat er een heel mooi product ligt. ik ben blij met mijn nieuwe website!

Ria Daamen

www.bibbi.nl

4_5_stars

Top service, top werk en heel erg blij met onze site BiBBi.nl Ingespeeld op onze wensen, meedenken in nieuwe lijnen, echt een eerlijk mooi bedrijf!! Dank voor alles Patrick.

Ik heb de naam van Patrick van een aantal mensen doorgekregen nadat ik een oproep had gedaan op Facebook. We hebben contact gehad en ik ben zo ontzettend blij dat Patrick mijn website heeft gebouwd!! Hij voelt exact aan wat ik bedoel, wat ik wil en heeft de site echt geweldig vorm gegeven. Hij is nog veel mooier geworden dan dat ik in gedachte had! Patrick reageert snel en ik ben echt heel enthousiast! Als je een website wil laten bouwen dan zou ik zeker Patrick adviseren!!!! Patrick bedankt!! Groetjes, Inge Sepers

Kees en Erich – orkest Jersey

www.orkestjersey.nl

4_5_stars

“Met onze nieuwe website willen wij ons focussen op inhoud, direct kunnen reageren op de vraag vanuit ons publiek en enthousiasme genereren. We willen binnen ons muzikale vakgebied dé vindplek zijn voor het muzikaal verzorgen van feesten en partijen.” Zo concludeerde wij onze wensen voor onze nieuw te maken website tijdens het kennismakingsgesprek met Patrick Schiks van Ontwerp en Meer. Patrick ging met die uitdaging voor ons aan de slag. Door zijn vakkennis vond hij voor alle onze vragen een passend antwoord. Het resultaat www.orkestjersey.nl is exact wat bij ons motto past: “Jersey – uniek in muziek”. Met een unieke website dankzij Patrick Schiks van Ontwerp en Meer.

Dankzij de inzet van Patrick heeft onze buurtvereniging Boldershof niet alleen een mooie, nieuwe en eigentijdse website, maar ook een verfrissend ander logo gekregen. Voor alle vragen vond hij een passende oplossing. Via deze weg willen wij daarom Patrick van Ontwerp & Meer nogmaals enorm bedanken.

Patrick heeft al meerdere logo’s voor me ontworpen en altijd helemaal naar smaak zoals ik het wil! Onlangs nog wat klanten naar Patrick door gestuurd voor het ontwerpen van logo’s / huisstijl! Een aanrader ….

Klus & Interieurbouw Complete Ferry van Faassen

www.complete-druten.nl

4_5_stars

Het fijne van onze werkwijze was en is, is dat we hele korte lijntjes hebben over details, afstemmen, bijschaven tot dat er een heel mooi product ligt. ik ben blij met mijn nieuwe website!

Aris Jan Bos

www.soulparty.net

4_5_stars

Met veel passie en creativiteit heeft Patrick een erg mooie website www.soulparty.net gerealiseerd, Hij heeft de juiste sfeer en beleving weten te creëren, daarnaast ben ik erg tevreden over de snelheid & ingebouwde functionaliteiten ( IDEAL & CRM ) en hiermee zijn we als evenementen organisator helemaal klaar voor de toekomst!

Via een collega ben ik terechtgekomen bij Patrick. Omdat het met mijn huidige webdesigner niet tijdig van de grond kwam heb ik Patrick ingeschakeld. Dit was een hele goed beslissing want Patrick doet er alles aan om op tijd een mooie en passende website voor je te maken, precies zoals je dat graag wilt. Hij neemt de tijd, doet alle moeite en is eigenlijk altijd beschikbaar voor vragen en aanpassingen. Een aanrader!!

Onze website was dringend aan een update toe. Hiervoor gebruik gemaakt van de diensten van ONTWERP & meer. Een absolute aanrader omdat Patrick onze wensen perfect heeft vertaald, én ons ook nog eens verrast met een aantal toevoegingen die we zelf niet hadden kunnen bedenken! Wij zijn super tevreden over het eindresultaat!

EIGENAAR

Patrick Schiks

Mogen we ook voor jou aan de slag?

Heb jij de volgende uitdaging voor ons? Wij gaan graag voor je aan de slag. Heb je interesse? Zit je nog met vragen? Neem contact op met Patrick.

error: Content is protected !!
Reageren
Stuur Patrick een bericht!
Hi,
Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!
MENU