Ervaringen van klanten ONTWERP & meer....

REVIEWS

Klik hier om een review in te vullen.


Vul uw review in
* Verplichte velden

Jun 12, 2019 by margreet smit

Een website ontwerpen , maken en ontwikkelen is een heel proces. Niet alleen voor de website bouwer maar ook voor de opdracht gever. In de snelle service en het vinden van mogelijkheden, oplossingen, en het uitwerken van ideeën was het heel prettig samenwerken met Patrick. Heel veel dank , ben heel blij met mijn nieuwe website

https://corekracht.nl


Website maken

Mar 16, 2019 by Kinderdagverblijf Pino

Prettige ervaring. Zeer actief en meedenkend. Kan ik iedereen aanraden.

https://kinderdagverblijf-pino.nl/


Super snel een topwebwite

Feb 27, 2019 by Kordes Campers

Super snel begrepen wat onze wensen zijn en hoe je daarmee een goede klantvriendelijke website moet bouwen is naar grote tevredenheid en zeer snel gerealiseerd! Bedank Patrick!

https://www.kordescampers.nl


Zeer tevreden!

Feb 11, 2019 by Ans Gelden

Onze website was verouderd en om er nog meer en beter gebruik van te kunnen maken, diende deze geheel 2 talig aangepast en herschreven te worden. Nadat ik er op werd gewezen, dat ontwerp&meer uitstekende reviews heeft voor het ontwerpen van websites, heb ik met hen contact opgenomen. Ik kan alleen maar zeggen, dat ze dit zeker waar hebben gemaakt. Snelle levering voor een betaalbare prijs en ook een prima begeleiding. Bedankt, we zijn zeer tevreden!

https://www.geldenbv.nl/


Grote klasse!

Jan 04, 2019 by Aris Jan Bos

Een online en offline specialist met uitstekende service en betaalbare kwaliteit! Wij zijn uitermate tevreden over de ervaringen en snelheid die we hebben met de website www.soulparty.net Wat ons betreft een uitstekende partner die met hart en ziel voor zijn vak en de wensen van zijn opdrachtgevers omgaat. Aris Jan Bos

htts://www.soulparty.net


Perfect werk en service!

Jan 02, 2019 by André van Ingen

Dank je wel Patrick Schiks, ik ben erg blij en tevreden hoe jij alles weer voor elkaar hebt gekregen met de nodige kritische noten vanaf onze zijde. De site, visitekaartje en logo zien er perfect uit en de service was perfect.

https://viabrandadvies.nl/


Blij met nieuwe website

Dec 28, 2018 by Dorpshuis de Horst

Snelle service, goede adviezen en een prachtige moderne website. Wij zijn er blij mee.

https://www.dehorstinhorssen.nl


Topper

Dec 21, 2018 by Arno Peters

Arpemat Materialen en Trainingen zocht een betrouwbare partner voor het tot stand brengen van een professionele website die gescheiden moest worden en ook nog voor een gedeelte 2 talig moest zijn. Dit alles is op een perfecte manier uitgevoerd en daar zijn we erg tevreden over.
We bedanken dhr Schiks dan ook zeer voor dit mooie eindproduct.

http://arpemat.nl


Top webstite

Dec 21, 2018 by Arno & Ewald

Zoek jij iemand die voor jou een website moet maken??? STOP DAN MET ZOEKEN!!!!!
neem een kijkje op onze website en ervaar dat je bij dit bedrijf moet zijn om jou visitekaartje af te geven!! alles maar dan ook alles is mogelijk en vele toepassingen zie je bij onze website dan ook. Patrick, Super bedankt voor dit mooie eindproduct!!

http://www.happyouwer.com


Super snelle service

Dec 12, 2018 by Astrid

Patrick werkt heel netjes en super snel. Ook een kleinigheidje was binnen enkele minuten opgelost, echt top!
De website is netjes, overzichtelijk en past helemaal bij ons.

Bedankt voor de fijne samenwerking!

http://www.vagexpert.nl


ONTWERP & meer , USA 5.0 5.0 45 45 Een website ontwerpen , maken en ontwikkelen is een heel proces. Niet alleen voor de website bouwer maar ook voor de opdracht gever. In de snelle service en het vinden van mogelij
Page:
12345

Kwaliteit & vertrouwen. Dat is onze kracht!

ONTWERP & meer by Patrick Schiks is een bureau uit het Gelderse Druten die zich bezich houdt met webdesign en grafische vormgeving. Zij bouwt met passie gebruiksvriendelijke websites, webshops, en ontwerpt vrijwel alles op het gebied van reclame en drukwerk, zoals flyers, visitekaartjes, logo’s en complete huisstijlen. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken kan zij u tegen scherpe prijzen de mooiste producten bieden. Het ‘kant en klaar product’ wordt snel bij u afgeleverd.

Waarom bij ONTWERP & meer?

  • Alles onder één dak
  • Soepele communicatie
  • Klantgericht en persoonlijk
  • Passie voor het vak
  • Volledige support
  • Snelle en efficiënte werkwijze
  • Scherpe prijzen

Welke diensten?

  • Website's en Webshops
  • Logo en Huisstijl ontwerp
  • Drukwerk en promotie
  • Advertenties
  • Reclame en vormgeving
  • Nieuwsbrieven
  • SEO en advies

Informatie aanvragen & vragen stellen

Wilt u weten wat ONTWERP & meer by Patrick Schiks voor u kan betekenen? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.


Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.

Voer de onderstaande code in:

captcha