Ervaringen van klanten ONTWERP & meer....

REVIEWS

Klik hier om een review in te vullen.


Vul uw review in
* Verplichte velden

Oct 30, 2020 by Van Kol friture Puiflijk

Perfecte en snelle service. Patrick denkt ook echt met je mee. Het is een mooie website geworden, die voldoet aan mijn verwachtingen. Ook onze menukaarten zijn prachtig geworden. Kwaliteit en kwantiteit dat is waar ontwerp en meer voor staat!

Http://Www.vankolfriturepuiflijk.nl


Sep 16, 2020 by evelyne ariens

Patrick biedt razendsnelle service en is zeer betrokken
Ik ben heel erg blij met het professionele resultaat
Het heeft de sfeer gekregen die ik wenste en is nog mooier geworden dan ik hoopte..
Absoluut aan te bevelen!

http://edjembe.nl


Mar 06, 2020 by Rob Roelfzema

Het vernieuwen van de website heeft Patrick adequaat opgepakt. Hij neemt zelf initiatief en verzoeken om het nog een beetje mooier te maken pakt hij op. Fijn om zo te kunnen samenwerken.

http://www.mh-praktijk.nl


Aan te bevelen

Mar 04, 2020 by Gerard van Leeuwen

Ik beveel Ontwerp & meer zeker aan. De communicatie was direct, vriendelijk en duidelijk. Daarnaast ruim mee denkend in de vormgeving.
Kortom Top Service!


Jun 12, 2019 by margreet smit

Een website ontwerpen , maken en ontwikkelen is een heel proces. Niet alleen voor de website bouwer maar ook voor de opdracht gever. In de snelle service en het vinden van mogelijkheden, oplossingen, en het uitwerken van ideeën was het heel prettig samenwerken met Patrick. Heel veel dank , ben heel blij met mijn nieuwe website

https://corekracht.nl


Website maken

Mar 16, 2019 by Kinderdagverblijf Pino

Prettige ervaring. Zeer actief en meedenkend. Kan ik iedereen aanraden.

https://kinderdagverblijf-pino.nl/


Super snel een topwebwite

Feb 27, 2019 by Kordes Campers

Super snel begrepen wat onze wensen zijn en hoe je daarmee een goede klantvriendelijke website moet bouwen is naar grote tevredenheid en zeer snel gerealiseerd! Bedank Patrick!

https://www.kordescampers.nl


Zeer tevreden!

Feb 11, 2019 by Ans Gelden

Onze website was verouderd en om er nog meer en beter gebruik van te kunnen maken, diende deze geheel 2 talig aangepast en herschreven te worden. Nadat ik er op werd gewezen, dat ontwerp&meer uitstekende reviews heeft voor het ontwerpen van websites, heb ik met hen contact opgenomen. Ik kan alleen maar zeggen, dat ze dit zeker waar hebben gemaakt. Snelle levering voor een betaalbare prijs en ook een prima begeleiding. Bedankt, we zijn zeer tevreden!

https://www.geldenbv.nl/


Grote klasse!

Jan 04, 2019 by Aris Jan Bos

Een online en offline specialist met uitstekende service en betaalbare kwaliteit! Wij zijn uitermate tevreden over de ervaringen en snelheid die we hebben met de website www.soulparty.net Wat ons betreft een uitstekende partner die met hart en ziel voor zijn vak en de wensen van zijn opdrachtgevers omgaat. Aris Jan Bos

htts://www.soulparty.net


Perfect werk en service!

Jan 02, 2019 by André van Ingen

Dank je wel Patrick Schiks, ik ben erg blij en tevreden hoe jij alles weer voor elkaar hebt gekregen met de nodige kritische noten vanaf onze zijde. De site, visitekaartje en logo zien er perfect uit en de service was perfect.

https://viabrandadvies.nl/


ONTWERP & meer , USA 5.0 5.0 49 49 Perfecte en snelle service. Patrick denkt ook echt met je mee. Het is een mooie website geworden, die voldoet aan mijn verwachtingen. Ook onze menukaarten zijn prachtig geworden. K
Page:
12345

Kwaliteit & vertrouwen. Dat is onze kracht!

ONTWERP & meer by Patrick Schiks is een bureau uit het Gelderse Druten die zich bezich houdt met webdesign en grafische vormgeving. Zij bouwt met passie gebruiksvriendelijke websites, webshops, en ontwerpt vrijwel alles op het gebied van reclame en drukwerk, zoals flyers, visitekaartjes, logo’s en complete huisstijlen. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken kan zij u tegen scherpe prijzen de mooiste producten bieden. Het ‘kant en klaar product’ wordt snel bij u afgeleverd.

Waarom bij ONTWERP & meer?

 • Alles onder één dak
 • Soepele communicatie
 • Klantgericht en persoonlijk
 • Passie voor het vak
 • Volledige support
 • Snelle en efficiënte werkwijze
 • Scherpe prijzen

Welke diensten?

 • Website's en Webshops
 • Logo en Huisstijl ontwerp
 • Drukwerk en promotie
 • Advertenties
 • Reclame en vormgeving
 • Nieuwsbrieven
 • SEO en advies

Informatie aanvragen & vragen stellen

Wilt u weten wat ONTWERP & meer by Patrick Schiks voor u kan betekenen? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.


Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.

Voer de onderstaande code in:

captcha