Jouw drukwerk, onze zorg

Voor visitekaartjes, enveloppen, briefpapier, reklameborden en meer

 

 

Van ontwerp naar drukwerk

R

Bij ONTWERP & meer in Druten draait het om kwaliteit

R

Drukwerk tegen aantrekkelijke prijzen

R

Compleet assortiment

R

Eén aanspreekpunt

R

Snel & betrouwbaar

Drukwerk

ONTWERP & meer verzorgt naast het ontwerpen van websites, webshops en logo’s ook jouw drukwerk en de levering ervan. Je zoektocht naar betaalbaar drukwerk van hoge kwaliteit kun je daarom staken. Wij werken samen met grote landelijke partijen waardoor je direct op de kosten bespaart.

Onze werkwijze
Tijdens een gesprek bespreken we je wensen. Hierna lever je de bestanden aan, waarna wij de kwaliteit ervan controleren. Voldoet deze aan alle kwaliteitseisen? Wij geven de drukkerij de opdracht om de persen te starten. Mocht je bestelling niet naar wens zijn, dan horen we dat graag. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Klanttevredenheid is voor ons het allerbelangrijkst.

Drukwerk

Je kunt bij ons terecht voor het laten ontwerpen en drukken van:

Visitekaartjes en afsprakenkaartjes

Briefpapier en enveloppen

Reclameborden en zeilen

Reclamematerialen

Flyers, folders en brochures

Posters en stickers

Band/artiest fotokaarten

Pennen

Rollup-banners

Notitieblokken en schrijfblokken

Cadeaubonnen

En meer....

Ons drukwerk is betaalbaar en kan op korte termijn worden gerealiseerd. Ieder product – of het nu gaat om een visitekaartje, envelop of poster – is van hoge kwaliteit. Zou je voor het laten afdrukken van jouw bestanden eerst nog (een aantal) dingen laten wijzigen door een expert? Bij ONTWERP & meer zijn we ook gespecialiseerd in grafische vormgeving.

Waarom ONTWERP & meer

Bij ons vind jij alles op het gebied van webdesign en grafische vormgeving. Wil je een nieuwe huisstijl inclusief logo laten ontwerpen, dan kan dat. Daarna direct het briefpapier, de enveloppen en visitekaartjes door ons laten afdrukken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Bij ons vind je alles onder één dak en dat is wel zo prettig. Zo heb je altijd één aanspreekpunt en weet je zeker dat alles perfect bij elkaar past en op elkaar aansluit.

EIGENAAR

Patrick Schiks

Meer informatie over ons drukwerk
Wil je graag meer weten over ons drukwerk, grafische vormgeving werkzaamheden of het laten ontwerpen van een website? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact op. Liever direct contact? Geef Patrick een belletje.

Naast professioneel drukwerk kun je bij ons ook terecht voor webdesign, het laten maken van een webshop, ontwerpen van een logo, fotoproducten en laten schrijven van SEO-teksten.

Reageren
Stuur Patrick een bericht!
Hi,
Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!
MENU